Liliju kauss 2023 (mix pāriem), 15. reizi

01.07.2023 jau 15. reizi norisinājās Liliju kauss šautriņu mešanā MIX pāriem. Turnīrā startēja 31 pāri no Latvijas.

Turnīrs tika uzsākts ar nelielu uzrunu par un ap turnīra atšķirīgām izspēles lietām, kā arī dāmām tikai izteikta pateicība un katrai tikai pasniegta dzirkstošā vīna dzēriens. Aizvadot pirmo turnīra izspēles daļu, divu labāko rezultātu uzrādītāji turpināja cīņu par Liliju kausa galvenajām balvām, bet pāriem kam grupu fāzē neizdevās uzrādīt vēlamo rezultātu un tika ieņemta 3.-4. vietas cīnījās par gandarījuma turnīra uzvarētāja godu. Gandarījuma turnīra uzvarētāji uz vienu gadu iegūst ceļojošo kausu. Starp citu,  dalībnieku vidū, interesantā noformējuma dēļ, ieguvis ļoti lielu ieinteresētību.

Balvas turnīram šogad bija ekskluzīvas, kuras izveidotāja Marta Roga tās darināja stiklā. Kā vienmēr uzvarētājiem papildus balvās alus BRĀLIS, skaisti izaudzētās Broņislava Trušinska lilijas, kā arī specbalvas no ANDA SPROGE ART.

Liliju kausa finālā spēlēja Sarmīte Zandere un Oskars Briedis (no Bauskas), pret Mariju Ružāni un Aivaru Šutku (no Viļāniem), kurā sīvā cīņā ar rezultātu 4:3 uzvarēja Sarmīte Zandere un Oskars Briedis! Atšķirībā no citiem turnīriem Liliju kausā notiek arī izspēle par 3. vietu, kur savā starpā tikās Sarmīte Lavrentjeva/Mareks Gražuls (no Rīgas) pret Ketija Ozola/ Edgars Stirna  (no Irlavas). Uzvaru ar rezultātu 4:0 izcīnīja Sarmīte un Mareks, tādejādi izcīnot 3. vietu.  Gandarījuma turnīra finālā spēlēja Ilze Ozola/Gatis Ozols (no Irlavas) pret Vitu Purviņu/Uldi Purviņu (no Kuldīgas). Ar rezultātu 4:0 šoreiz gandarījuma ceļojošais kauss dodas uz Irlavu pie Ilzes un Gata.  Apsveicam visu ar izcīnītām godalgām!

Papildus nominācijās tika pasniegtas ANDA SPROGE ART sarūpētās balvas. Nominācijā labākā no jaunajiem balva tika pasniegta Ketijai Ozolai, bet augstākam nobeigumam no 157 punkti balva tika pasniegta Arnim Kupčam.

Paldies visiem mūsu atbalstītājiem un dalībniekiem!

Vecumnieku tautas namam par telpām un viesmīlību.  Privātai alus darītavai Brālis, Stelpes minerālūdens, Vecumnieku darts kluba biedriem, ANDA SPROGE ART kā arī mūsu vecmeistaram Broņislavam Trušinskim par skaistajām lilijām kausa ieguvējiem. Dalībniekiem par izteikto uzticību, dalību, fantastisko atmosfēru! Atsaucība no Jums bija fantastiska.

Liliju_kauss_2023_MIX_pari_grupas.pdf

Liliju_kauss_2023__play-off_.pdf

Liliju_kauss_2023__gandarijuma_play-off_.pdf

Ar cieņu,

Reno Roga

Vecumnieku darts klubs

Liliju kauss 2022 (mix pāriem), 14. reizi

09.07.2022 spītējot dažādām globālām likstām un arī ne tik globālām, jau 14. reizi norisinājās Liliju kauss šautriņu mešanā MIX pāriem. Turnīrā startēja 23 pāri no Latvijas. Tālajā 2007. gadā pirmo stūrakmeni turnīram ielika Armands Gustsons.

Turnīrs tika uzsākts ar galvenā tiesneša uzrunu, atgādinot par Liliju kausa izspēles niansēm, jo sevišķi jaunajiem dalībniekiem, kas startēja turnīrā pirmo reizi. Šogad tādi bija tieši puse no visiem dalībniekiem. Aizvadot pirmo turnīra izspēles daļu, 4 labāko rezultātu uzrādītāji turpināja cīņu par Liliju kausa galvenajām balvām, bet pāriem kam grupu fāzē neizdevās uzrādīt vēlamo rezultātu un tika ieņemta 5.-6. vietas cīnījās par gandarījuma turnīra uzvarētāja godu. Gandarījuma turnīra uzvarētāji uz vienu gadu iegūst ceļojošo kausu. Starp citu,  dalībnieku vidū, interesantā noformējuma dēļ, ieguvis ļoti lielu ieinteresētību.

Liliju kausa finālā spēlēja Irēna Bauze un Aigars Strēlis no  Vaiņodes (abi Latvijas izlases 2022 dalībnieki), pret Aretu Kovaļevsku un Oskaru Kovaļevski no Bauskas, kurā ar rezultātu 4:0 uzvarēja Irēna Bauze un Aigars Strēlis! Atšķirībā no citiem turnīriem Liliju kausā notiek arī izspēle par 3. vietu, kur savā starpā tikās Sarmīte Lavrentjeva/Mareks Gražuls (Rīga) pret Anitu Mālderi/Andri Rāceni (Bauska). Uzvaru ar rezultātu 4:1 izcīnīja Sarmīte un Mareks, tādejādi izcīnot 3. vietu.  Gandarījuma turnīra finālā spēlēja Ilva Kalniņa/Aleksandrs Kalderauski (Bauska) pret Kristīni Zaķīti/Ditmāru Kalēju (Rīga). Ar rezultātu 4:0 šoreiz gandarījuma ceļojošais kauss dodas uz Rīgu pie Kristīnes un Ditmāra.  Apsveicam visu ar izcīnītām godalgām!

2022_Liliju_kauss_grupu_rezultati

Play-off_2022_gandarijuma_rezultati

Play-off_2022_rezultati

Paldies visiem mūsu atbalstītājiem un dalībniekiem!

Vecumnieku tautas namam par telpām un viesmīlību.  Privātai alus darītavai Brālis, Stelpes minerālūdens, Vecumnieku darts kluba biedriem, Ingai un Gintam Grīnbergiem par palīdzīgu kā arī mūsu vecmeistaram Broņislavam Trušinskim par skaistajām lilijām kausa ieguvējiem. Dalībniekiem par izteikto uzticību un dalību, neskatoties uz pandēmijas pauzi atsaucība no Jums bija fantastiska.

Ar cieņu,

Reno Roga